Álvaro Morata on virallisesti Juventuksen pelaaja. Italian mestari vahvisti siirron verkkosivuillaan. Morata allekirjoitti Juventuksen kanssa viiden vuoden sopimuksen. Real Madrid saa siirrosta 20 miljoonan euron korvauksen. Lisäksi Los Blancosilla on oikeus ostaa Morata takaisin joko kauden 2015-16 tai 2016-17 jälkeen.

– Tällä hetkellä ajattelen vain Juventusta. Olen jo valmiiksi onnellinen, ja tunnen oloni tärkeäksi täällä, Morata sanoi lehdistötilaisuudessa.

21-vuotiasta hyökkääjää on pidetty yhtenä pelipaikkansa lupaavimmista jo muutaman vuoden ajan. Real Madridissa peliaika jäi kuitenkin turhan vähäiseksi. Viime kaudella vastuuta tuli kaikki kilpailut mukaan lukien 34 ottelussa, mutta yhteensä vain 11 kokonaisen ottelun verran. Siitä huolimatta Morata onnistui iskemään yhdeksän maalia ja antamaan kaksi maalisyöttöä.