Cristiano Ronaldo vietti jälleen kerran melkoista iltaa keskiviikkona. Kaksi maalia Schalken verkkoon Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osaottelussa nosti hänet vain yhden maalin päähän turnauksen yhden kauden maaliennätyksestä.

– Valmentaja sanoi iltapäivällä, että hän haluaa meidän pelaavan tosissamme, että näytämme luonteemme ja yritämme voittaa pelaamalla hyvin. Pyrimme siihen, vaikkakin ottelu oli vähän erikoinen ensimmäisellä puoliskolla, Ronaldo sanoi Uefan verkkosivuilla.

– Tauon jälkeen nostimme tasoamme reilusti. Päätimme ottelun hyvässä hengessä, ja tämä peli antaa meille itseluottamusta Barcelona-kohtaamisen alla.

Toistaiseksi Realia ei ole kunnolla edes testattu Mestarien liigassa. Lohkovaiheessa joukkue keräsi 16/18 pistettä maalierolla 20-5. Ensimmäisellä pudotuspelikierroksella kaatui Schalke yhteismaalein 9-2.

– Pelasimme erinomainen lohkovaiheen. Teimme paljon maaleja ja saavutimme pisteitä. Sen jälkeen kaadoimme Schalken. Katsotaan, mitä tulee seuraavaksi vastaan, mutta tällä hetkellä joukkueella menee hyvin. Askel kerrallaan yritämme saavuttaa tavoitteemme kolmen kilpailun voitosta.