Pienissä ongelmissa tällä hetkellä kahlaava Atlético Madrid yrittää selviytyä Copa del Reyn välieristä kuivin jaloin. Ensimmäisessä osassa tuli takkiin lukemin 0-3.

Poissaolot

Atlético Madrid

Thibaut Courtois (loukkaantunut)
Filipe Luís (loukkaantunut)
David Villa (loukkaantunut)
Tiago (loukkaantunut)
Diego Costa (pelikielto)

Real Madrid

Sami Khedira (loukkaantunut)

Edelliset ottelut

Atlético Madrid

Almería – Atlético Madrid 2-0 (La Liga)
Real Madrid – Atlético Madrid 3-0 (Copa del Rey)
Atlético Madrid – Real Sociedad 4-0 (La Liga)

Real Madrid

Real Madrid – Villarreal 4-2 (La Liga)
Real Madrid – Atlético Madrid 3-0 (Copa del Rey)
Athletic Bilbao – Real Madrid 1-1 (La Liga)

Arvio

Atlético Madridin ja Real Madridin välinen Copa del Reyn välierätaisto lässähti pannukakuksi jo ensimmäisessä osaottelussa. Kaikilla osa-alueilla parempi Real tykitti taululle lukemat 3-0, joten toinen osaottelu todennäköisesti lähinnä pelaillaan läpi.

Atléticon taivaalle on ilmaantunut viime viikkojen aikana uhkaavia pilviä. Real-ottelun jälkeen Almería kaatoi Atléticon viime viikonloppuna 2-0, joten Rojiblancos ei ole onnistunut maalinteossa kahteen otteluun.

Lisäksi loukkaantumisia on alkanut tulla kuin liukuhihnalta. Avauskokoonpanosta sairastuvalla ovat maalivahti Thibaut Courtois, vasen pakki Filipe Luís, keskikentän maestro Tiago ja hyökkääjä David Villa. Lisäksi joukkueen ykköstykki Diego Costa on pelikiellossa.

Samaan aikaan Real on saanut kauden mittaan paremmin ja paremmin pelin juonesta kiinni. Sairastuvalla on enää vain pitkäaikaispotilas Sami Khedira. Päävalmentaja Carlo Ancelotti ehti jo luvata Raphaël Varanelle avauksen paikan, joten joko Sergio Ramos tai Pepe saa väistyä topparin tontilta. Hyökkäyksessä nähtäneen Cristiano Ronaldo, jonka pelikielto ei vaikuta cup-peleihin.

Pieni sauma Atléticolla toki on, etenkin jos joukkue tekee avausmaalin nopeasti. Toisaalta, jos Real onnistuu maalinteossa edes kerran, Atlético tarvitsisi viisi maalia jatkoon. Kakkosmaalivahti Daniel Aranzubia saa kohentaa rutkasti viikonlopun esitystään. Jos ei parannusta tapahdu, Real menee menojaan.