Copa del Rey -ennakko: Real Madrid – Atlético Madrid

© Kuva: Getty Images

Copa del Reyn välierät polkaistaan käyntiin todellisella trillerillä, kun Real Madrid saa vieraakseen saman kaupungin Atlético Madridin.

Loukkaantumiset

Real Madrid

Sami Khedira
Gareth Bale (mahdollisesti pelikunnossa)

Atlético Madrid

David Villa
Filipe Luís

Edelliset ottelut

Real Madrid

Athletic Bilbao – Real Madrid 1-1 (La Liga
Real Madrid – Espanyol 1-0 (Copa del Rey)
Real Madrid – Granada 2-0 (La Liga)

Atlético Madrid

Atlético Madrid – Real Sociedad 4-0 (La Liga)
Athletic Bilbao  – Atlético Madrid 1-2 (Copa del Rey)
Rayo Vallecano – Atlético Madrid 2-4 (La Liga)

Edellinen keskinäinen ottelu

Real Madrid – Atlético Madrid 0-1 (La Liga, 28.9.2013)

Arvio

Neljä joukkuetta jäljellä Copa del Reyssä. Välieristä ensimmäisessä kohtaavat Madridin kaksi suurta. Ei Atlético aina ole suuri ollut, mutta tällä hetkellä on täysin mahdotonta sanoa, kumpi on ennakkosuosikki. Ja juuri se tekee tästä otteluparista niin kiehtovan.

Atlético nousi ensimmäistä kertaa 18 vuoteen La Ligan piikkipaikalle viime viikonloppuna. Harjoituksissa tuskin silti leijaillaan pilvien tasolla, siitä pitää huolen päävalmentaja Diego Simeone. Atleti lähtee keskiviikon otteluun kuten kaikkiin otteluihin itseään ”suurempia” vastaan: puolustamalla tiukasti ja iskemällä nopeasti vastaan.

Nyt vastahyökkäyspelissä on yksi palanen lisää, Wolfsburgista loppukaudeksi Atletiin palannut Diego. Toisaalta David Villa loukkaantui viikonloppuna sen verran pahasti, että häntä ei nähdä illan pelissä.

Real Madridilla on eräänlainen kasvojenpesun paikka. Los Blancos menetti viikonloppuna pisteitä Athletic Bilbaoa vastaan, ja kaiken lisäksi Cristiano Ronaldo ajettiin suoralla punaisella ulos kentältä. Portugalilainen on pelikiellossa seuraavat pelit (ellei punaista kumota), joten hän pelannee täydet minuutit Atléticoa vastaan. Hyvä uutinen on se, että Gareth Bale on palannut loukkaantumisensa jäljiltä harjoituksiin, ja hänen pitäisi olla pelikunnossa keskiviikkona.

Ottelun lopputuloksen veikkaaminen on tällä kertaa vielä normaaliakin vaikeampaa. Sanotaan vain sen verran, että Atlético on voittanut kaksi edellistä kohtaamista. Toisaalta, Atleti ei ole koskaan voittanut Realia kolmea kertaa peräkkäin.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)