Borussia Dortmund on virittelemässä huippukauppaa tulevaksi kesäksi. Saksalaislehti Bildin mukaan Bundesliga-jätti on kiinnostunut Real Madridin ranskalaishyökkääjä Karim Benzemasta.

Bild kertoo, että ”salaiseen siirtosuunnitelmaan” kuuluu myös keskikenttäpelaaja İlkay Gündoğan. Gündoğanin sopimus Borussia Dortmundin kanssa päättyy ensi vuonna, ja Real Madrid on osoittanut kiinnostusta Saksan maajoukkuepelaajaan.

Bildin mukaan siirtojen taustalla on Real-pomo Florentino Pérez, joka jo viime vuonna suunnitteli vastaavanlaista vaihtokauppaa. Tuolloin kiinnostuksen kohteena oli Robert Lewandowski, joka kuitenkin valitsi jokin aika sitten tulevaksi seurakseen Bayern Münchenin.

Mikäli suunnitelmat toteutuvat, turkkilaisen keskikenttäpelaaja Nuri Sahinin laina Real Madridista Borussin Dortmundiin saattaisi tulla pysyväksi. Tällä hetkellä Sahinin laina-aika Saksassa umpeutuu tulevana kesänä.

Joulukuussa 26 vuotta täyttänyt Benzema siirtyi Lyonista Real Madridiin kesällä 2009. Tuolloin Benzema teki madridilaisten kanssa kuusivuotisen sopimuksen. Pelaamiensa vuosien aikana Benzema on onnistunut tekemään Realille 99 maalia virallisissa otteluissa.