Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti otti ainakin näennäisesti ilolla vastaan Lionel Messin paluu-uutisen. Jalkavammasta kärsinyt Messi palasi pelikentille lähes kahden kuukauden tauon jälkeen ottelussa Getafea vastaan.

– Barcalle on hyvä, että Messi on toipunut. Espanjan liigalle on hyväksi saada takaisin pelaaja, joka on ollut ja tulee jatkossa olemaan erittäin hyvä, Ancelotti sanoi Sportille.

– Meidän kannaltamme se kehittää kilpailua, koska Messin kanssa Barca on Barca, mutta ilman Messiä Barcelona on eri joukkue. He ovat suoriutuneet erittäin hyvin ilman häntä ja jatkavat erittäin hyvin hänen kanssaan.

– Se (Messin paluu) ei tuo meille juurikaan muutosta. Me toivomme yhä saavuttavamme (Barcelonaa ja Atlético Madridia). Jos voitamme sunnuntaina, me myös teemme niin, koska sekä Atlético että Barca eivät voi voittaa.

Tulevana viikonloppuna Real Madrid pelaa vieraissa Espanyolia vastaan. Atlético isännöi puolestaan Barcelonaa.