Espanyolin päävalmentaja Javier Aguirre poltti kääminsä sen verran perusteellisesti sunnuntaisessa Osasuna-ottelussa, että edessä saattaa olla vähintään neljän ottelun mittainen toimitsijakielto, mikäli Aguirren todetaan solvanneen erotuomari Iglesias Villanuevaa.

Villanueva poisti protestoineen Aguirren katsomoon kesken ottelun ja raporttien mukaan sai osakseen loukkaavaa ja alatyylistä tekstiä meksikolaisvalmentajalta.

La Ligan kilpailukomitea kokoontuu keskiviikkona ja mikäli komitea toteaa Aguirren syylliseksi, on minimirangaistus neljän ottelun panna. Vastaavista tapauksista on useita esimerkkejä viime kaudelta.

Marcan mukaan Espanyol kuitenkin pitää kiinni siitä, että kovasta kielenkäytöstään huolimatta Aguirre ei suoranaisesti loukannut erotuomaria ja toivoo lempeämpää kahden ottelun kieltoa. Aiemmin tällä kaudella Athletic Bilbaon Aritz Aduriz sai nimenomaan näillä perusteilla kahden ottelun pelikiellon.