Pitkään Barcelonaan tiiviisti linkitetty maalivahti Thibaut Courtois ei ole siirtymässä Katalonian jättiin. Courtois’n sijaan Barçan uskotaan kosiskelevan Borussia Mönchengladbachin Marc-André ter Stegeniä riveihinsä. Courtois”n isän mukaan siirto Barcelonaan ei ollut edes ajankohtainen missään vaiheessa.

Atlético Madridissa lainalla Chelseasta pelaava Courtois pelaa ”Atletissa” nykyisen sopimuksensa mukaan kuluvan kauden loppuun saakka, ja tämän jälkeen jatkosta neuvotellaan nimenomaan akselilla Chelsea – Atlético.

– Thibault ei ole pettynyt sen takia, että Barça päätyi ter Stegeniin, maalivahdin isä Thierry Courtois sanoi Het Nieuwsbladille.

– Barça ei ollut missään vaiheessa edes vaihtoehto.

Olennaista pelaajan isän mukaan on saada neuvottelut käyntiin nyt ensi kautta koskien.

– Thibault”lla on sopimus Atléticon kanssa kesäkuun 30. päivään saakka. Hänelle on vain kaksi tärkeää seuraa – Atleti ja Chelsea. Tulevina päivinä keskustelemme Chelsean kanssa tulevaisuudesta.