Real Betisin urheilullisessa johtoportaassa käy myllerrys. Kolme viikkoa sitten lähtöpassit saaneen päävalmentaja Pepe Melin seuraksi kilometritehtaalle sai lähteä joulun kynnyksellä myös urheilujohtaja Vlada Stošić. Stošićia on kritisoitu kesän pelaajahankinnoista laajalti ja tämä maksoi hänelle nyt työpaikan.

Stošićin lähtöä on ennakoitu jo päävalmentaja Melin erottamisesta lähtien ja nyt Betis on vahvistanut asian.

– Tämä on elämäni surullisin päivä. Otan vastuun kuitenkin omista tekemisistäni. Haluan kiittää kanssatyöntekijöitäni, olemme antaneet kaikkemme Betisille, Stošić sanoi lehdistötilaisuudessa.

– Toivon että nyt lähtöni hetkellä tulevat kyyneleet kääntyvät iloksi ja joukkueen kannustukseksi. Tästä eteenpäin olen katsomossa yhtenä seuran osakkaana.

Stošić on entinen Jugoslavian maajoukkuepelaaja, joka pelasi urallaan myös Betisissä kausina 1994-96. Nykyisessä tehtävässään hän oli ollut kesästä 2010 lähtien.

Stošićin paikkaa ei puheenjohtaja José Antonio Boschin mukaan olla täyttämässä ainakaan tässä vaiheessa, vaikka tehtävään on huhuttu aiemmin vastaavissa tehtävissä muissa seuroissa toiminutta apuvalmentaja Sergio Fernándezia.

– Apuvalmentajasta ei tule urheilujohtajaa. Talvikaudella meillä ei tule olemaan ketään tehtävässä, meillä on erinomainen valmennusryhmä, eikä siihen tehdä muutoksia, Bosch painotti.