Atlético Madrid on pelannut loistavan syyskauden ja sekä joukkueelle että päävalmentaja Diego Simeonelle on satanut kunniaa oikealta ja vasemmalta. Argentiinalaisluotsi ei kuitenkaan lepäile laakereillaan, vaan katsoo jo mielenkiinnolla kohti tammikuun siirtoikkunaa.

”Atletin” uskotaan katsovan mahdollisia vahvistuksia ennen kaikkea hyökkäykseen ja keskikentälle ja julkisuuteen on pulpahdellut sellaisia nimiä kuin Andre Schürrle, Erik Lamela ja Bryan Cristante. Simeone ei halua puhua mahdollisista hankinnoista täsmällisemmin, mutta myöntää että muutoksia saattaa tulla.

– Kun siirtoikkuna aukeaa, olen avoinna kaikille vaihtoehdoille, sillä tämä on jalkapalloa, Simeone kertoi medialle perjantain lehdistötilaisuudessa.

– Urheilutoimenjohtaja tietää tarpeemme. Katsomme onko mahdollisuuksia sen pohjalta edistää jotain asiaa. Mikäli ei ole, sitten ei ole.

Atléticolla on viikonlopun Levante-ottelun jälkeen edessä muiden joukkueitten tapaan pieni tauko ja Simeonen mukaan se on tervetullut huolimatta siitä, että joukkue on todella vahvassa iskussa juuri nyt.

– Tauko tulee hyvään paikkaan. Pojat tekevät töitä kuten ennenkin ja varmasti palaavat [tauon jälkeen] parhaassa iskussaan. Meillä on harjoitusohjelma valmiina tähtäimenä Málaga-ottelu ja se, että olemme silloin fyysisesti parhaassa mahdollisessa kunnossa. Meillä on tärkeitä pelejä tammikuussa edessä, Simeone viittasi kauden jatkumiseen 4. tammikuuta.