Atlético Madridin menossa ei näy hyytymisen merkkejä talvitauon lähestyessä. Joukkue kaatoi sunnuntaina kotonaan Valencian puhtaasti 3-0 ja jakaa kärkipaikkaa La Ligan sarjataulukossa Barcelonan kanssa. Atleti-luotsi Diego Simeonen mukaan Barҫan tahdissa pysyminen ei ole helppo tehtävä.

– He ovat olleet loistava joukkue viimeisen vuosikymmenen ja numerot ovat uskomattomia. Viime kaudella he menettivät koko ensimmäisellä kierroksella kaksi pistettä, Simeone muistuttaa Atléticon verkkosivuilla.

– Heiltä on Messi sivussa, mutta he ottavat silti helppoja voittoja. Barcelona on joukkue, jonka tahdissa ei ole helppo pysyä, heidän saldonsa on mahtava.

Simeone painotti, että sarjataulukkoa on turha tuijotella liikaa ainakaan kauden tässä vaiheessa.

– Jatkamme peli kerrallaan lähestymistämme ja sen pohjalta emme nyt ajattele muuta kuin cupin ottelua keskiviikkona ja sen jälkeen tulevaa lauantaita.

Sunnuntain Valencia-ottelu ei 3-0-numeroista huolimatta ollut Atléticolle pelkkää riemumarssia, sillä tauolla Vicente Calderónin pukukoppeihin poistuttiin vielä maalittomissa tasalukemissa.

– Valencia piti palloa ensimmäisellä puoliajalla, mutta ei aiheuttanut meille isompia ongelmia omalla maalillamme. Meillä eivät linjat – keskikentän nelikko ja hyökkäyskaksikko – pysyneet yhdessä ja puhuin tästä tauolla. Haimme lisää painetta ja tiesimme, että kun löydämme tilaa, pystymme lyömään Valencian, Simeone kertasi.