Mestarien liigan neljännesvälieräparit arvottiin maanantaina Sveitsin Nyonissa. FC Barcelona sai epäonnekseen vastaansa Manchester Cityn. Englantilaisjoukkue selviytyi ensimmäistä kertaa seurahistoriassaan Mestarien liigan pudotuspeleihin. City jäi vain maalierolla Bayern Münchenin voittaman lohkon kakkoseksi.

Atlético Madrid sai vastaansa AC Milanin. Italialaiset jäivät toisiksi lohkossa, jonka voitti Barcelona. Real Madrid kohtaa ensimmäisellä pudotuspelikierroksella saksalaisen Schalken.

Neljännesvälierien ensimmäiset osaottelut pelataan 18. ja 19. sekä 25. ja 26. helmikuuta. Toiset osaottelut pelataan 11. ja 12. sekä 18. ja 19. maaliskuuta. Alkulohkojen voittajat aloittavat otteluparit vieraskentällä.

Mestarien liigan loppuottelu pelataan Lissabonissa 24. toukokuuta.

Mestarien liigan neljännesvälieräparit

Manchester United – Olympiakos
Real Madrid – Schalke
Paris Saint-Germain – Bayer Leverkusen
Bayern München – Arsenal
Chelsea – Galatasaray
Borussia Dortmund – Zenit
Atlético Madrid – AC Milan
FC Barcelona – Manchester City