Málaga julkisti viikonlopun alla uuden urheilutoimenjohtajansa nimen. Entinen hyökkääjä ja Málagan B-joukkueen valmentaja Mario Armando Husillos palaa seuran palvelukseen vain puoli vuotta sen jälkeen, kun hän jätti edelliset tehtävänsä seurassa.

Husillosin mukaan Málagassa moni asia on muuttunut lyhyessä ajassa.

– Tämä on nyt eri seura. Kun lähdin kuusi kuukautta sitten, minun piti tehdä paljon päätöksiä nopeasti ja uskoin, että silloin oli aika pitää pieni tauko. Nyt liityn mukaan sellaiseen, joka toimii jo; suhteeni seuraan on aina ollut hyvä ja olen innoissani ollessani taas täällä, Husillos sanoi Málagan verkkosivuilla.

Husillosin sopimus ulottuu kauden 2016-17 loppuun saakka ja nyt on hänen mukaansa aika tarttua työhön yhdessä päävalmentaja Bernd Schusterin kanssa.

– En tuntenut Schusteria entuudestaan, mutta hänellä on hieno ura takanaan. Vie hetken aikaa että opimme tuntemaan toisemme, mutta ensivaikutelma oli mahtava. Sain enemmän kuin odotinkaan, rauhallisuutta, keskustelua…

Husillosin mukaan hän ei lähde tekemään mitään radikaaleja toimenpiteitä ainakaan kiireellä.

– Nyt pitää olla rauhallinen. Málaga ei ole missään hätätilassa. Pelaajia ja pelityyli on vaihtunut hyvin lyhyessä ajassa, eikä lopullisen arvioinnin aika ole nyt, se olisi epäreilua. Meidän täytyy antaa seuralle ja joukkueelle aikaa.

– Ne ihmiset jotka nostavat seuraa ovat Málagassa – 22 000 kentän ulkopuolella ja 11 kentällä. Ihmisillä on oikeus ilmaista itseään, mutta me aiomme nyt muuttaa mielipiteet, Husillos viittasi kannattajien syksyn tyytymättömiin reaktioihin.