Pitkin syksyä väännetty Andrés Iniestan jatkosopimus Barcelonan kanssa on löytämässä ratkaisunsa espanjalaismedian tietojen mukaan. Iniestan jatko Barçassa näytti yhdessä vaiheessa jo epävarmalta, mutta nyt tiedot kertovat peräti kesään 2020 ulottuvan jatkosopimuksen olevan työn alla.

Mundo Deportivo kertoi jo aiemmin viikolla, että Barcelona olisi tarjonnut kesään 2018 saakka ulottuvaa sopimusta, mutta Iniesta itse oli halunnut vielä vuotta pidemmän paperin. Iniesta hylkäsi Barcelonan alkuperäisen sopimustarjouksen jo alkusyksystä ilmeisesti taloudellisten ehtojen takia, mutta on jatkuvasti painottanut haluavansa pelata koko loppu-uransa seurassa.

Nyt SportYoun mukaan on löytymässä yhteisymmärrys, joka sitoisi Iniestan Camp Noulle aina kesään 2020 saakka, jolloin keskikenttämies on 36-vuotias. Sopimus tekisi Iniestasta samalla tietojen mukaan Barçan toiseksi parhaiten palkatun pelaajan Lionel Messin jälkeen.

Jatkosopimuksen uskotaan saavan sinettinsä vielä ennen vuodenvaihdetta.