Greenpeace onnistui maanantaina jälleen saamaan viestinsä näkyviin Mestarien liigan tapahtumassa. Real Madridin tiedotustilaisuus FC Kööpenhamina -ottelun alla sai erikoisen käänteen, kun Pepen ja Carlo Ancelottin takana rullautui auki viesti Save the Arctic, show Gazprom the red card (suom. Pelastakaa arktinen alue, antakaa Gazpromille punainen kortti).

Alkuun tilaisuuden työntekijä yritti repiä julistetta alas. Kun se ei onnistunut, samainen työntekijä rullasi julisteen takaisin ylös. Ja sekös Pepeä nauratti.

Mestarien liigalle ja sen sponsorille Gazpromille Greenpeacen tempaukset ovat kiusallisia. Aiemmin tällä kaudella Greenpeacen jäsenet laskeutuivat Schalken ja FC Baselin välisessä ottelussa stadionin kattorakenteista valtavan Gazpromin vastaisen julisteen kera (artikkelin kuva).

Katso tiedotustilaisuuden kuvat ja video DailyMailin sivuilta täältä.