Lionel Messin ollessa vielä loukkaantuneiden kirjoissa Barcelonan päävalmentaja Gerardo Martino on kääntänyt katseensa brassitähti Neymarin suuntaan maalinteossa.

Neymar on onnistunut vasta viidesti maalinteossa 20 ottelussa. Martino vaatii Neymarilta enemmän, vaikka myöntääkin hänen pelanneen muuten hyvin.

– Hänen pitäisi tehdä enemmän maaleja kuin mitä hän on tehnyt tähän mennessä. Emme analysoi yksittäisiä pelaajia pelkästään hänen maaleillaan tai syötöillään, vaan kyse on kaikista pelin osa-alueista. Tällä hetkellä kuitenkin ainoa kysymys on hänen viimeistelynsä, Martino tylytti Goalin nettisivujen mukaan.

– Neymar on pelaaja, joka täyttää kaikki pelin osa-alueet. Hän ei ole samanlainen maalintekijä kuin Leo, mutta hän tulee antamaan meille samanlaisen maalimäärän kuin Pedro, Alexis ja Cesc, Martino jatkoi.