Barcelona teki vielä pari viikkoa sitten hyvin selväksi, että seura ei aio hankkia uusia pelaajia tammikuun siirtoikkunan aikana, mutta nyt äänensävyt ovat muuttuneet selvästi epäilevämmiksi. Pääsyynä tähän on kapteeni Carles Puyolin loukkaantumisesta toipumisen venyminen.

Seura on toistuvasti vakuuttanut Puyolin toipuneen täysin pelikuntoon, mutta esitykset kentällä eivät ole tätä täysin tukeneet. Puyolia odotettiin maaliskuisen leikkauksen jälkeen takaisin jo kauden alkuun, mutta paluu venyi pitkälle syksyyn ja viitteitä ongelmista on edelleen.

Päävalmentaja Tata Martinokin on pyörtänyt kauden alla esittämäänsä ehdotonta käsitystä, että puolustus ei kaipaa vahvistuksia.

– Tässä on vielä aikaa tehdä päätöksiä, Martino pyöritteli Marcan mukaan.

Puyolin paluu siirtyi ensin syyskuulle ja vielä kertaalleen lokakuun puoliväliin. Kokenut toppari palasikin tositoimiin 18.10. Celtaa vastaan, mutta on sen jälkeen pelannut vain kolmessa ottelussa seitsemästä.