FC Barcelonan Lionel Messi ja Real Madridin Cristiano Ronaldo ovat vuosia kilpailleet maailman parhaan jalkapalloilijan tittelistä. Ronaldo voitti Ballon d’Orin vuonna 2008, mutta Messi on korjannut pytyn kaappiinsa nyt neljä vuotta peräkkäin. Lisäksi Espanjan LFP (Liga de Fútbol Profesional) valitsi Messin vuoden parhaaksi pelaajaksi jo viidettä kertaa peräkkäin.

– Cristiano Ronaldo on raivoissaan eläessään Messin aikakaudella, entinen FC Barcelonan hyökkääjä Ronaldinho sanoi tv-ohjelma Bem, Amigos!:ssa.

Ronaldinho sanoi haastattelussa myös, että hän uskoo Neymarin nousevan maailman parhaaksi, kunhan Messin tähti hiipuu.

Deco, Sylvinho ja minä syötimme aina Messille, että hän sopeutuisi mahdollisimman hyvin. Hän tekee saman Neymarille.

– Hän (Neymar) osaa kaiken, ja hänestä tulee maailman paras pelaaja lähivuosina, mutta vasta kun Messi ei ole enää huipputasollaan.

Muutaman vuoden Brasiliassa pelannut Ronaldinho kohtaa mahdollisesti pitkästä aikaa eurooppalaisen joukkueen joulukuun seurajoukkueiden MM-lopputurnauksessa. Ronaldinhon Atlético Mineiro selvitti tiensä turnaukseen Copa Libertadoresin voittajana. Mestarien liigan voittanut Bayern München edustaa Eurooppaa.