La Ligan alkukausi on osoittanut, että mestaruustaistelu käydään pitkästä aikaa kenties hiukan laajemman ryhmän kesken, kuin vain FC Barcelonan ja Real Madridin kaksintaisteluna. Atlético Madridin meno tuntuu vain paranevan kauden edetessä, ja myös Realin Cristiano Ronaldo varoittaa unohtamasta paikallisvastustajaa.

Atlético jakaa viikonlopun jälkeen kärkipaikkaa Barcelonan kanssa kolme pistettä edellä Realia, eikä CR7 pidä asetelmia suurena yllätyksenä.

– Totta kai he ovat taistelemassa mestaruudesta, en ole yllättynyt siitä kuinka hyvin he ovat pelanneet. Joukkue on näyttänyt todella vahvalta ja organisoidulta jo viime vuodesta lähtien, ja heillä on huippuvalmentaja, Ronaldo arvioi Marca Awards -tapahtumassa.

– Atlético on erittäin vahva joukkue ja taistelee tällä kaudella mestaruudesta. Se on vahva ehdokas, mutta olen vakuuttunut, että Real Madrid kuitenkin lopulta voittaa.

Ronaldo itse on toipunut loukkaantumisestaan, mutta Realin valmennusjohto on Marcan mukaan päättänyt lepuuttaa häntä ainakin ensi viikon Mestarien liigan lohkovaiheen päätöskierroksen kamppailuun saakka. Ronaldo ei välttämättä pelaa vielä FC Kööpenhaminaakaan vastaan, sillä Real on jo varmistanut Mestarien liigan alkulohkonsa voiton.