Bayern Münchenin johtokunnan puheenjohtaja Karl-Heinz Rummenigge tyrmäsi huhut, joiden mukaan Saksan hallitseva mestari olisi FC Barcelonan Lionel Messin perässä. Siirtospekulaatiot alkoivat Bayernin kunniapuheenjohtajan Franz Beckenbauerin kommenteista, joiden mukaan Messi sopisi hyvin Bayernin ryhmään.

Rummeniggen mukaan Bayern ei aio käyttää Messiin summaa, joka olisi suurempi kuin Javi Martínezista maksettu 40 miljoonaa euroa viime kesänä. Messin sopimuksessa on 250 miljoonan euron ulosostopykälä.

– Messi? Puhumme summista, jotka ovat täysin absurdeja; siirtosummasta, joka on jopa korkeampi, kuin mitä maksoimme Javi Martínezista. Emme aio maksaa, Rummenigge sanoi Sky90:lle.

– Lisäksi tunnen (Barcelonan puheenjohtajan) Sandro Rosellin. Barcelona ei ikinä myisi Messiä. Hän on pyhimys Barcelonassa. Ja luulen, että Messille on hyväksi pysyä Barcelonassa. Hän sopii sinne täydellisesti.