Laitapuolustaja Fábio Coentrãon maaottelutehtävissä saama reisivamma on osoittautunut sen verran vakavaksi, että portugalilaista ei näillä näkymin nähdä joukkueen riveissä enää tämän vuoden puolella.

Samalla Coentrão on kuitenkin hiukan yllättäen allekirjoittanut jatkosopimuksen seuran kanssa. Vielä kesällä laitapuolustaja oli lähtökuopissa ja siirto Manchester Unitediin oli jo käytännössä selvä, mutta kariutui kalkkiviivoilla.

Nyt Coentrão on Marcan mukaan tullut toisiin aatoksiin ja hyväksynyt Real Madridin tarjoaman vuoden mittaisen jatkon sopimukseensa. Uusi sopimus ulottuu kesään 2018 saakka.

25-vuotias Coentrão siirtyi Los Blancosin riveihin Benficasta kesällä 2011. Hän ei ole täysin onnistunut vakiinnuttamaan avauskokoonpanon paikkaansa, vaikka onkin pelannut suhteellisen säännöllisesti. Alkukaudesta otteluita ei tällä kaudella ole kertynyt kuitenkaan kuin neljä ja seuraavia puolustaja joutuu siis odottelemaan ainakin tammikuulle saakka.