Vaikka José Mourinho lähti viime kauden päätteeksi Englantiin, portugalilaisluotsi vaikuttaa edelleen vahvasti La Ligan pelaajapolitiikkaan.

Madridilaislehti Marcan mukaan Atlético Madridin nuori maalivahti Thibaut Courtois on FC Barcelonan ykkösvaihtoehto Victor Valdésin korvaajaksi. Lehden mukaan Barcelonaan siirtyminen olisi yksi Courtois’n unelmista. Siirron edessä seisoo kuitenkin Mourinho.

Chelsea omistaa Courtois’n pelaajaoikeudet ja luonnollisesti odottaa belgialaisesta korvaajaa ikääntyvälle Petr Cechille. Courtois’n nykyinen sopimus päättyy vuonna 2016. Kuluva kausi on jo kolmas lainapesti Atlético Madridissa.

Marcan mukaan Chelsea haluaisi jatkaa Courtois’n sopimusta vuoteen 2019. Mikäli Courtois ei jatkosopimukseen suostu, Mourinho on lehden mukaan valmis istuttamaan lupaavaa maalivahtia vaihtopenkillä seuraavan kahden kauden ajan.