Barcelonan tähtipelaaja Andrés Iniestan jatkosopimusta on väännetty pitkin syksyä ja huhut ovat milloin kertoneet varmasta jatkosta ja milloin varmuudella siitä, että Iniesta ei ole jatkamassa Barҫassa.

Ensimmäisen sopimustarjouksen Iniesta joka tapauksessa hylkäsi, mutta ei ole julkisuudessa kommentoinut sen tarkemmin uusinta tarjousta tai neuvotteluja sen osalta. Barcelonan urheilujohtaja Andoni Zubizarreta on avainhenkilöitä sopimusneuvotteluiden osalta ja hän avasi nyt tilannetta hiukan.

– Uskon että Iniesta allekirjoittaa sopimuksen ennen joulua, Zubizarreta totesi lyhyesti Radio Catalunyalle.

Iniestan nykyinen sopimus ulottuu kesään 2015 saakka, joten sikäli jatkolla ei ole kiire. Barcelona tietää kuitenkin mainiosti, että houkutukset ulkopuolelta kasvavat mitä pidemmälle jatkosopimusneuvottelut venyvät.