SportBildin mukaan Borussia Dortmund on liittynyt niiden suurseurojen joukkoon, jotka tavoittelevat riveihinsä yhtä koko maailman kuumimmista hyökkääjänimistä. La Ligassa 13 maalia 13 ottelussa tehneen Diego Costan nimi on juuri nyt kaikkien huulilla, ja Dortmundinkin pelipaitaa soviteltaisiin mieluusti Atlético Madridin miehen ylle.

Bundesliigassa sijalla kaksi majaileva Borussia Dortmund on jo aloittanut etsinnät tähtihyökkääjä Robert Lewandowskin korvaajan löytämiseksi. Puolalainen Lewandowski vahvisti viime viikolla, että hän jättää Dortmundin kuluvan kauden päätteeksi.

Costalla on Atléticon kanssa sopimus kauteen 2018 asti, mutta sopimukseen on kirjattu 24 miljoonan euron ulosostopykälä. Niinpä mm. Chelsea, Arsenal, Manchester City ja Real Madrid ovat iskeneet silmänsä 25-vuotiaaseen hyökkääjään. Nyt SportBildin mukaan myös Dortmund on liittynyt kosiskelijoihin.

Lehden tietojen mukaan vokottelu ei ole kovinkaan kaukaa haettu, sillä Costan väitetään lämpenevän ajatukselle Bundesliigasta. Tiettävästi hän on myös keskustellut aiemmin Dortmundia edustaneiden brasilialaisten Deden ja Marcio Amoroson kanssa Dortmundin olosuhteista ja Borussiasta seurana.

Costa on ollut viimeksi paljon esillä siksikin, että Brasiliassa syntynyt ja varttunut hyökkääjä päätti äskettäin hyljätä kotimaansa maajoukkueen ja edustaa jatkossa maajoukkuetasolla Espanjaa.