Lohkojumboksi valahtanut Juventus ei kyennyt voittamaan Mestarien liigan ottelussa Real Madridia kotonaan. Päätöslukemat kirjattiin maalein 2-2. Cristiano Ronaldo nosti kauden maalimääränsä Mestarien liigassa kahdeksaan.

Juventus oli ensimmäisellä puoliskolla niskan päällä. Iker Casillas joutui ensimmäistä kertaa torjuntatöihin, kun Pepe ohjasi Paul Pogban keskityksen kohti omaa maalia. 27 minuutin kohdalla Carlos Tevezin keskitys löysi takatolpalta Claudio Marchision. Vain Casillasin erinomainen jalkatorjunta pelasti vieraat takaiskulta.

Marchision tilanteen jälkeen nähtiin joitain kohtuullisia tilanteita molemmissa päissä. Casillas osoitti jälleen taitonsa kymmenisen minuuttia ennen taukoa, kun Arturo Vidalin laukaus muutti Real-puolustuksesta ikävästi suuntaa. Torjuntataitojensa ohella Casillas muistutti yleisöä heikkoudestaan. Epävarma katkoyritys kulmapotkuun oli johtaa vaaralliseen paikkaan, mutta puolustus hoiti tilanteen.

39 minuutin kohdalla pallo pelattiin pystyyn Pogballe. Raphaël Varane taklasi turhan aggressiivisesti, ja Howard Webb vihelsi pallon pilkulle. Vidal tälläsi voimalla yläkulmaan.

Vierasjoukkue sai mahdollisuuden nousta tasoihin vielä ensimmäisellä puoliskolla. Marcelo keskitti vasemmalta matalan pallon, mutta Karim Benzema ja Ronaldo yrittivät epäonnistuneesti samaan palloon.

Toiselle puoliajalle asteli täysin erilainen Real Madrid. Oransseissa paidoissa pelannut ryhmä otti pelin haltuunsa, eikä tasoitusta tarvinnut odotella kauan. Martin Cáceres antoi karmean harhasyötön Ronaldon jalkojen kautta Benzemalle. Ranskalaishyökkääjä syötti vapaaseen paikkaan Ronaldolle, jonka sijoitus painui ohi Gianluigi Buffonin. Kolme minuuttia myöhemmin avauskokoonpanoon päässyt Xabi Alonso tykitti voimalla poikkipuuhun.

Pikkuhiljaa Juventus heräili takaisin peliin. Kotijoukkueen johto-osuma oli lähellä Pogban keskittäessä. Marchisio pääsi kahdesti yrittämään: ensimmäisen hoiti Casillas, toisen Pepe.

Kesken Juventuksen hyvän hetken Ronaldo sai pallon hyökkäysalueella. Portugalilainen jakoi Gareth Balelle, jonka tarkka laukaus upposi etukulmasta maaliin.

Karnevaalit jatkuivat viisi minuuttia myöhemmin. Cáceres keskitti oikealta, Casillas epäröi vastaantulossaan ja Fernando Llorente kiitti maalin muodossa.

Muutamista laukauksista huolimatta molemmat tyytyivät tasatulokseen, jonka myötä Juventus valahti sensaatiomaisesti lohkon viimeiseksi. Realin jatkopaikka alkaa olla 10 pisteen myötä selvä.