Málaga julkisti maanantaina 19-vuotiaan Sergi Darderin kolmivuotisen jatkosopimuksen. Keskikenttäpelaaja on tällä kaudella noussut Málagan ykkösmiehistöön ja Artássa, Mallorcalla syntyneen lupauksen uraa seuraa koko reilun 7000 asukkaan pikkukaupunki.

– Kaikki Artássa ovat innoissaan, he ovat haltioissaan tästä saamastani mahdollisuudesta, Sergi Darder kertoi Málagan verkkosivuilla.

Keskikenttämies myönsi, että ei olisi välttämättä vielä alkukesästä uskonut olevansa tässä tilanteessa. Hän pelasi viime kauden seuran B-joukkueessa, mutta näytöt kesän pre-seasonilla olivat vahvat ja päävalmentaja Bernd Schuster nosti lupauksen pysyvästi ykkösjoukkueen rinkiin. Debyyttinsä La Ligassa hän teki elokuun puolivälissä Valenciaa vastaan.

– Tämä on todella erityinen päivä minulle. Kun aloitin harjoittelun pre-seasonilla, en tosiaan tiennyt että saisin tällaisen tilaisuuden. Tämän eteen olen kuitenkin tehnyt koko ajan töitä, ja Málaga on nyt todella antanut minulle kaiken. Olen erittäin kiitollinen seuralle siitä missä olen nyt ja haluan jatkaa täällä niin kauan kuin mahdollista. Tulen aina olemaan kiitollinen Málagalle.

Sergi Darder korosti kuitenkin, että paljon töitä on vielä edessä. Espanjaa U17-maajoukkuetasolla edustanut pelaaja uskoo voivansa kehittyä vielä paljon.

– Aion jatkaa kovaa työntekoa, olen 19-vuotias ja minulla on paljon varaa kehittyä. Jos saan tilaisuuden pelata maani puolesta, se on uskomatonta, mutta keskityn nyt antamaan kaikkeni Málagan eteen.

Darder on pelannut alkukaudella kymmenessä La Ligan ottelussa, mutta maalitili pääsarjatasolla on vielä avaamatta.