Rayo Vallecanon ja Real Madridin välisen sarjaottelun piti olla helppo iltapuhde Realille. Siltä se näytti myös kolmen minuutin pelin jälkeen, kun Cristiano Ronaldo vei vieraat 1-0-johtoon. Pelin edetessä kotijoukkue teki ottelusta hyvän väännön, jonka Real voitti lopulta niukasti 3-2.

Karim Benzema ja Ronaldo kasvattivat Realin johdon kolmeen maaliin. Sevillaa vastaan hyvään vireeseen päässyt Gareth Bale syötti molemmat osumat.

Pian 3-0-maalin jälkeen Rayo sai pelin juonesta kiinni. Pepe ja Marcelo rikkoivat rangaistusalueella parin minuutin sisään. Molemmilla kerroilla Jonathan Viera ohitti laukauksillaan Diego Lópezin.

– Rangaistuspotkut tekivät ottelusta tiukan, López sanoi ottelun jälkeen.

Rayo haki vimmatusti tasoitusta, mutta Lópezin torjunnat ja Rayon pelaajien heikko viimeistely estivät tasoituksen syntymisen.

Voiton ansiosta Realin ero sarjaa johtavaan FC Barcelonaan pysyi kuudessa pisteessä. Rayo puolestaan valahti jumboksi. Aiemmin Rayon alapuolella ollut Almería voitti omassa ottelussaan Real Valladolidin Rodri Riosin maalilla 1-0.