Lauantain Clásicon jälkipuinti on jatkunut kuumana jo pari päivää ja omaa jälkipuintiaan käyvät myös La Ligan erotuomarit. Erotuomareiden tekninen komitea CTA on alustavasti tutkinut Real Madrid -kaksikko Cristiano Ronaldon ja Sergio Ramosin kommentteja Clásicon yhteydessä.

Ronaldo protestoi voimakkaasti viheltämättä jäänyttä tilannetta toisella puoliajalla ja televisiokuvasta saattoi selvästi nähdä miten portugalilainen kutsui erotuomari Alberto Undiano Mallencoa ”pelkuriksi”. CTA on päättänyt olla kuitenkin ottamatta asiaa käsiteltäväksi, sillä Undiano Mallenco ei tapausta maininnut omassa raportissaan ottelun jälkeen.

Sergio Ramosin suhteen asia saattaa olla toinen.

– Aina sama asia, on asioita joita vastaan ei vain voi taistella, Ramos vihjasi ottelun jälkeen Barcelonan suosimiseen Camp Noulla.

CTA on ilmoittanut tutkivansa Ramosin kommentteja tarkemmin ja mahdollisia seuraamuksia saattaa näin ollen olla tulossa.