Barcelonaan kesällä siirtynyt brasilialaistähti Neymar ei saa seuran mukaan reilua kohtelua la Liga -kentillä. Puolustajat kohtelevat Neymaria kovin ottein, mutta erotuomareiden pillit pysyvät Barҫan mukaan vaiti aivan liian usein.

Asia pulpahti pintaan jälleen viikonlopun Osasuna-ottelun jälkeen, kun Neymariin kohdistuneista rikkeistä vihellettiin ottelun aikana kolme vapaapotkua, vaikka Barcelona-leirissä nähtiin aihetta moninkertaiseen määrään.

– Vaikuttaa siltä, että erotuomarit eivät halua tuomita Neymarille vapaapotkuja. Häntä rikottiin selvästi useaan kertaan, mutta tuntuu siltä että tuomari ei halua nähdä näitä rikkeitä. Tälle me emme voi mitään, Barҫan Pedro ihmetteli Marcalle.

Kanarialaislähtöinen Pedro sanoo suoraan, että Neymaria katsotaan eriväristen lasien läpi kuin muita pelaajia.

Samaan virteen yhtyi myös Barcelonan päävalmentaja Gerardo ”Tata” Martino.

– Minusta Neymaria potkittiin useammassakin tilanteessa. Sanoin tästä avustavalle erotuomarille, koska häntä potkitaan aina hänen pelattuaan pallon eteenpäin ja erotuomarin pitää seurata palloa, joten avustavan tuomarin pitäisi kiinnittää tähän huomiota, Martino totesi.