Kun ranskalaisen Adil Ramin lähtö Valenciasta alkaa näyttää väistämättömältä, on joukkueen takalinjojen vahvistaminen noussut samalla ajankohtaiseksi kysymykseksi. Valeciassakin eletään tarkan euron aikaan, joten vahvistuksia kartoitetaan tältä pohjalta tarkasti ja nyt listan kärkeen on noussut Napolin Federico Fernández.

24-vuotiaan Fernándezin mahdollista siirtoa puoltaa se, että argentiinalainen pelasi jo viime kaudella lainalla Getafessa, joten La Liga on tuttu sarja. Lisäksi vastuu Napolissa on alkukaudella jäänyt vähiin ja pelaaja itse saattaa hyvinkin hakea aktiivisesti uutta haastetta.

– Katsomme Federicon tilannetta marras- tai joulukuussa. Pojan pitää päästä pelaamaan ja hän on Argentiinan maajoukkuemies, joka haluaa valmistautua MM-lopputurnaukseen Brasiliassa parhaalla mahdollisella tavalla, Fernándezin agentti Gustavo Toni kertoi Tuttomercatowebille.

– Valencia on vaihtoehto, joskin hän haluaa edelleen vakuuttaa Rafan [Napolin päävalmentaja Rafael Benitez].

Topparin tontilla parhaiten viihtyvä Fernández siirtyi Napoliin vuonna 2011 kotimaastaan Estudiantesin riveistä. Avauskaudella vastuuta tuli kohtalaisesti, mutta Benitezin alaisuudessa minuutit ovat jääneet vähiin. Argentiinan maajoukkueessa Fernández on esiintynyt 18 kertaa.