Eurooppa-liigassa pelattiin torstai-iltana lohkovaiheen toinen kierros. Espanjalaisseuroista Valencia ja Sevilla voittivat omat ottelunsa, Real Betis joutui tyytymään tasapeliin.

Kuban Krasnodarin ja Valencian välisessä ottelussa luotiin tilanteita molempiin päihin. Ensimmäinen maali näki päivänvalon vasta 73. minuutilla. Kubanin maalivahti Aleksandr Belenov tuli rangaistusalueen ulkopuolelle katkomaan, sähläsi pahasti ja Paco Alcacer kuittasi pallon tyhjään maaliin. Sofiane Feghouli varmisti vapaapotkusta Valencian 2-0-voiton kahdeksan minuuttia myöhemmin.

Sevillan ja Freiburgin ottelun käännekohta tapahtui reilun tunnin pelin jälkeen. Tuomari Vladislav Bezborodov tulkitsi Fallou Diagnen repineen Carlos Baccaa rangaistuspotkun arvoisesti. Diagne punaisella ulos ja Sevilla johtoon Diego Perottin rankkarilla. Sevillan toinen maali oli komea. Jairo Samperio pujotteli parin Freiburg-pelaajan ohi ja syötti Baccalle, joka pääsi puttaamaan tyhjään maaliin.

Kroatialainen Rijeka meni Real Betisiä vastaan johtoon hienolla maalilla. Ivan Tomecak keskitti ja Leon Benko kiskaisi ilmasta takanurkkaan. Vain neljä minuuttia myöhemmin Cedric toi Betisin tasoihin niin ikään komealla laukauksella. Enempää maaleja ei ottelussa nähty, joten pisteet jakoon.

Eurooppa-liigaa torstaina

Kuban Krasnodar – Valencia 0-2 (0-0)
0-1 Paco Alcacer (73.)
0-2 Sofiane Feghouli (81.)

Sevilla – Freiburg 2-0 (0-0)
1-0 Diego Perotti rp. (63.)
2-0 Carlos Bacca (90+1.)

Rijeka – Real Betis 1-1 (1-1)
1-0 Leon Benko (10.)
1-1 Cedric (14.)