Kautensa alle odotusten aloittaneet Real Sociedad ja Sevilla eivät päässeet selville paremmuudestaan Anoetalla San Sebastiánissa. Tilanteita riitti, mutta kummatkin onnistuivat maalinteossa vain kerran.

Real Sociedad aloitti pirteästi, mutta Sevilla osui ensin. Ivan Rakitic antoi täydellisen pitkän pallon Jairolle, joka viimeisteli rauhallisesti 0-1,

Kotijoukkue piti palloa ja hyökkäsi vaarallisen oloisesti, mutta heikot viimeiset ratkaisut tukahduttivat useimmat hyökkäyksistä. Niinpä ensimmäisen jakson paras paikka siunaantui Sevillalle, mutta Piotr Trochowski suti pallon lähes tyhjästä maalista ohi.

Toisella puoliajalla Real Socieadad pääsi yhä lähemmäksi maalia, kun Carlos Velan pusku kävi tolpassa. Muutamia minuutteja myöhemmin mehikaanin keskitys löysi Antoine Griezmannin, joka survoi pallon maalin perukoille.

Sevilla-toppari Calan punainen kortti 85.minuutilla teki vierailijoiden viimeiset minuutit tukalaksi, mutta La Real ei onnistunut käyttämään tilaisuutta hyväkseen.

Mollivireisestä alkukaudesta huolimatta kummatkin joukkueet majailevat iskuetäisyyden päässä europaikoista sarjan keskikastissa. Real Sociedadin pelit jatkuvat jo keskiviikkona Mestareiden liigassa Sami Hyypiän luotsaamaa Leverkusenia vastaan Saksassa.

La Liga lauantaina

Valencia – Rayo Vallecano 1-0 (1-0)
1-0 Jonas (37.)

Almería – Barcelona 0-2 (0-1)
0-1 Lionel Messi (21.)
0-2 Adriano (56.)

Real Sociedad – Sevilla 1-1 (0-1)
0-1 Jairo (17.)
1-1 Antoine Griezmann (65.)

Real Madrid – Atlético Madrid klo 23