Keskiviikkoisen Elche-Real Madrid-ottelun suurimmaksi puheenaiheeksi nousi erotuomari César Muñiz Fernándezin työskentely ottelun aikana.

Yhdessä kohtaa Muniz Fernandez jätti antamatta Sergio Ramosille toisen keltaisen kortin, vaikka moni sitä vaatikin. Ottelun lopussa hän vihelsi Real Madridille kyseenalaisen rankkarin, jonka Cristiano Ronaldo ampui verkkoon.

Espanjan palloliiton erotuomareiden teknisen komitean presidentti Victoriano Sánchez Arminio myönsi, ettei Muñiz Fernándezin peli mennyt ihan nappiin.

– Paras mies puhumaan asiasta olisi hän itse. En tiedä mikä hänen vointinsa on, jos hänellä on ollut perheongelmia tai jotain muuta jonka takia hän ei ollut parhaimmillaan.

– On helppo nähdä televisiosta hidastuksena ja he antavat sinulle viivan tai lähikuvan, jotta voit arvioida paremmin. Erotuomarointi on kuitenkin vaikeaa. Nykyään vieläkin enemmän, sillä on pelaajia jotka eivät auta yhtään. Päinvastoin – he yrittävät huijata sinua, Sánchez Arminio heittää Marcan mukaan.