Atlético Madrid on avannut kautensa La Ligassa komeasti puhtaalla voittoputkella, mutta päävalmentaja Diego Simeone nostaa varoittavan sormensa pystyyn niille, jotka odottavat kauden jatkuvan voitosta voittoon.

– Haaste tällä kaudella on uusi johtuen Mestarien liigan vaativuudesta. En tarkoita sanoa ettei Eurooppa-liiga olisi vaativa, mutta vastustajat Mestarien liigassa ovat kovempia, Simeone sanoi Osasuna-ottelun alla lehdistötilaisuudessa Atléticon verkkosivujen mukaan.

– Sen myötä jokainen viikko-ottelu on kova ja tekee lääkärit, fysiot ja valmentajat kiireisiksi.

Simeone painottaa myös, ettei kellään ole lainkaan varaa katsoa yhtään seuraavaa ottelua pidemmälle ja nyt Atlético keskittyy ainoastaan Osasunan kaatamiseen kotiyleisönsä edessä.

– Ei ole mitään syytä poiketa polulta jolla nyt olemme. Joukkue tietää, että vierasvoitto Valladolidista oli hyvä saavutus ja nyt meidän pitää ottaa kotivoitto tärkeässä ottelussa. Tie ylöspäin tarkoittaa kasvamista koko ajan ja meidän pitää seurata kuinka pelaajat palautuvat ja valita ne, jotka ovat iskussa voittaaksemme ottelun.

Simeone toivoi myös tukevaa tukea Vicente Calderónin lehtereiltä ja heitti samalla pienen piikin Real Madridin suuntaan.

– Katsomossa tulee olemaan paljon ihmisiä, joukkueella on takana monta voittoa peräkkäin. Jos asetun itse Atléticon kannattajan asemaan, niin mikä olisi parempi aika mennä katsomaan joukkuetta. Bernabeulle on kallista mennä, parempi tulla tänne.