Päävalmentaja Carlo Ancelotti ja pelikaveri Ángel di Maria puolustivat omien kannattajien vihellysten kohteeksi joutunutta Real Madridin Karim Benzemaa.

Vaikka Real Madrid voitti Getafen maalein 4-1, ja Benzema on viimeistellyt neljä maalia viidessä pelaamassaan pelissä, Santiago Bernabéun yleisö tuntuu kääntyneen ranskalaista vastaan. Benzema mokasi avopaikat molemmilla jaksoilla ja oravanpyörä oli valmis. Kannattajien buuaaminen saattoi edesauttaa Benzeman epäonnistumista ja jokainen huono liike tai syöttö puolestaan turhautti kannattajia entistä enemmän.

Real Madridin Ultras Sur –kannattajaryhmä lauloi puolestaan nuoren vaihtopelaajan Álvaro Moratan nimeä. Di Maria kommentoi pelaajien tunnelmia kentällä.

– Karimille viheltäminen oli minusta rumaa, di María sanoi AS-lehdelle.

– Myös Morata mokasi paikan eikä kukaan viheltänyt. Pelaajille pitää olla reilu.

Päävalmentaja Ancelotti puolestaan muistutti, että suurin osa yleisöstä kuitenkin taputti Benzemalle tämän juostessa vaihtoon kymmenen minuuttia ennen loppua.

– Benzema teki hyvin töitä ja hänellä oli paikat maalintekoon. En usko, että mikään vaikuttaa Benzemaan. Hänellä on luonnetta vaikkei mies puhukaan kovin paljon, Ancelotti sanoi.