Barcelonan ja Espanjan maajoukkueen keskikenttäpelaajan Andrés Iniestan jatko Barҫassa näyttää yllättäen olevan vahvasti vaakalaudalla. Iniestan sopimus on voimassa kesään 2015 saakka, mutta keskikenttämiehen hylättyä Barcelonan tekemän jatkosopimustarjouksen kiinnostuneita alkoi ilmetä.

Useiden englantilaislähteiden mukaan sekä Manchester United että Manchester City ovat vahvasti Iniestan perässä ja pyrkivät houkuttelemaan pelaajan Valioliigaan jo ennen kesää 2015.

Barcelonan uskotaan valmistelevan kuitenkin Iniestalle uutta tarjousta, mutta espanjalaislähteiden mukaan Iniesta itse saattaa katsoa mieluummin uusia haasteita voitettuaan ”Blaugranan” riveissä jo kaiken mahdollisen.

29-vuotias Iniesta on saanut ensimmäiset jalkapallo-oppinsa Albacetessa, mutta Barcelonaan hän siirtyi jo 12-vuotiaana ja on edustanut seuraa siitä saakka. 90 A-maaottelua Espanjan riveissä pelannut keskikenttämies ylitti viime kauden lopulla 300 pelatun ottelun rajan Barҫan riveissä.