Kesällä Tottenhamiin siirtynyt Roberto Soldado jätti Valencian hyökkäykseen melkoisen aukon. Päävalmentaja Miroslav Djukicilla on vaihtoehtoina kärkeen Hélder Postiga, Jonas Gonҫalves ja Dorlan Pabón – sekä kesällä viime kauden Getafe-lainaltaan palannut nuori Paco Alcácer.

20-vuotias Alcácer näkee itse, että nyt eletään näytön paikkaa.

– Mitä valmentaja haluaa hyökkääjältä on työtä, asennetta ja maaleja. Olen vastannut tähän parhaani mukaan – sekä maaleilla, mikä on antanut minulle itseluottamusta, Alcácer kertoi osuttuaan kahdesti harjoitusottelussa Valladolidia vastaan.

Hyökkääjä näkee viime kauden lainapestin tehneen itselleen hyvää.

– Palasin Valenciaan kesällä todella innoissani ja sillä asenteella sekä valmiina vastuuseen ollakseni täällä pitkään.

– Tällä viikolla olen harjoitusten jälkeen jäänyt harjoittelemaan laukauksia Michelin kanssa. Nyt haluan vain tehdä töitä joka päivä näyttääkseni valmentajalle, että hän voi laskea minun varaani ja jos hän luottaa minuun, maksan luottamuksen takaisin.