Jose Luis Mendilibarin kausi Osasunan peräsimessä jäi reiluun kahteen ja puoleen vuoteen, kun seura päätti vapauttaa päävalmentajan tehtävistään alkuviikolla. Mendilibar ei kuitenkaan näe tehneensä huonoa työtä seurassa.

Potkunsa hän otti sinänsä vastaan tyynesti.

– Tämä on elämän laki, näitä asioita tapahtuu, Mendilibar totesi espanjalaismedialle.

– Haluan antaa tunnustuksen kaikkien työlle harjoituskeskus Tajonarissa, pelaajille, medialle ja kannattajille. Tämä on johtokunnan päätös ja minun on hyväksyttävä se. Johtokunta on päättänyt etten jatka, piste. Heillä on tähän syynsä.

Pelkkää myötäkarvaa Mendilibarin ajatukset eivät kuitenkaan olleet.

– Jos emme ole tähneet enempää, syy on se että emme ole voineet, mutta olen antanut kaikkeni. Uskoin että saamme asiat kuntoon. En kadu sitä että jatkoin Osasunassa, vaikkei se ollut helppoa eikä ole nytkään. Toivon että joukkue pääsee eteenpäin.

– Tällä seuralla ei ole mitään tekemistä sen seuran kanssa joka tämä oli tullessani, Mendilibar heitti lopuksi.