Real Madridin valmentaja Carlo Ancelotti ei suostunut kertomaa,n aloittaako Granadaa vastaan maalissa Diego López vai Iker Casillas. Italialaisvalmentaja pyytää kannattajilta tukea molemmille. Lopullista päätöstä ykkösmaalivahdista ei ole tehty.

̶ En sano, kumpi on aloittava maalivahti, koska se aiheuttaisi paljon parranpärinää. Haluan ensin puhua kummallekin maalivahdille ja vasta sen jälkeen teen päätöksen, joka ei tule olemaan lopullinen, Ancelotti sanoi tiedotustilaisuudessa.

Torstaina pelatussa Bernabéu Trophyssa kannattajajoukko buuasi Madridin maalivahdeille.

̶ Se oli vähän epämiellyttävää, Ancelotti kommentoi.

̶ Tunnen kannattajat hyvin ja heidän pitäisi ymmärtää, että valitsen aina pelaajan, joka auttaa parhaiten joukkuetta voittamaan.

̶ Heidän täytyy ymmärtää, että maalissa ei ole Iker tai Diego vaan Real Madridin maalivahti, italialainen jatkaa.

Ancelotti laittoi torstain ottelussa Al-Saddia vastaan Lópezin lämmittelemään jo ensimmäisen puoliajan lopulla ja joutui selittämään tekoaan tiedotustilaisuudessa sunnuntaina. López pelasi ottelussa toisen puoliajan.

̶ Maalivahdin täytyy lämmitellä enemmän kuin muiden pelaajien, joten Diego lähti viisi minuuttia ennen ensimmäisen puoliajan loppua ottamaan lämpöä. Se ei ollut kunnioituksen puutetta, Ancelotti vakuuttaa.

̶ On hienoa, että meillä on kaksi näin fantastista maalivahtia. Kun pitää valita näiden kahden välillä, on normaalia, että erilaisia reaktioita tulee.

Lähde: Marca