The Guardianin mukaan Gareth Balea ketuttaa. Lehden mukaan Real Madrid on tarjonnut Tottenhamin tähtipelaajasta maailmanennätyssumman eli 86,3 miljoonaa puntaa (100 miljoonaa euroa). Tottenhamin puheenjohtaja Daniel Levy on tiettävästi hylännyt tarjouksen.

Bale ei aio jättää asiaa sikseen. Hän haluaa pelata Mestarien liigassa, johon Spurs ei viime kauden viidennellä sijallaan selviytynyt. Lisäksi Bale on omien sanojensa mukaan unelmoinut pelaamisesta Realin Santiago Bernabéulla.

24-vuotias pelaaja on Guardianin mukaan jättänyt siirtopyynnön Tottenhamin johdolle. Mikäli Levy ei suostu myymään, tilanne on kääntymässä rumaksi.

Bale on pelannut White Hart Lanella kuusi kautta. Viime kausi oli kenties hänen parhaansa. Hän iski kaikki kilpailut mukaan lukien 26 maalia, syötti 15 ja hänet valittiin Valioliigan Vuoden pelaajaksi.

Walesilaisen arvoa lisää se, että hän on hyvin monikäyttöinen pelaaja. Bale pelasi uransa alkuaikoina vasempana pakkina, siirtyi pikkuhilljaa vasemman laiturin tontille ja viime kaudella hän rytmitti peliä kymppipaikalla.

Aiempi siirtoennätys on niin ikään Real Madridin nimissä. Vuonna 2009 Cristiano Ronaldo siirtyi Espanjaan Manchester Unitedista 80 miljoonan punnan siirtosummalla.

Lähde: The Guardian.