Englannin Valioliigan kärkiseuroihin kuuluva Tottenham Hotspurs tavoittelee tosissaan Valencian hyökkääjää Roberto Soldadoa. Lontoolaisseura on tehnyt Soldadon sopimuksen ulosostoon vaaditun 30 miljoonan euron suuruisen tarjouksen ja Valencia on sen hyväksynyt.

”Soldado saa mennä, jos hän haluaa. Haluamme hänestä 30 miljoonaa ja ehtomme siirron suhteen sopiviksi. Meillä ei ole aikomuksia estää hänen lähtemistään. Olemme sopineet jo tapaamisesta Tottenham-johdon kanssa” kertoo seuran presidentti Amadeo Salvo Sky Sportsin verkkosivuilla.

Tottenhamin managerilla Andres Villas Boasilla on käytössään tällä hetkellä vain kaksi Valioliigatason hyökkääjää, Emmanuele Adebayor ja Jermaine Defoe, ja haluaisikin vahvistaa joukkuettaan ennen uuden kauden alkua.

”Olemme kiinnostuneita hänestä. Hän on pelannut viimeiset viisi kautta todella hyvin Valencian riveissä. En osaa kuitenkaan viel sanoa enempää siirron tilanteesta” hän toteaa Sky Sportsin sivuilla.

Soldado on käynyt läpi Real Madridin juniorikoulun ja edustanut Espanjan maajoukkuetta 11 ottelussa maalaten 6 kertaa. Valencian fanit ovat saaneet hurrata Soldadon maaleille 81 kertaa 141 ottelussa.

Lähde: Sky Sports