Yksi sunnuntai-illan Real Madridin ja Barcelonan välisen Espanjan Super Cupin ottelun puhuttaneimmista tilanteista nähtiin ottelun 82. minuutilla. Madridilaisten voittomaalin tehnyt Cristiano Ronaldo sai kahden minuutin sisään kaksi keltaista korttia ja sai punaisen kortin.

Ulosajonsa jälkeen Ronaldo teki vielä jotain, mikä voi koitua Real Madridille suureksi päänvaivaksi.

Portugalilainen työnsi ottelun erotuomari Ricardo De Burgos Bengoetxeaa selästä ja tämä rikkoo tuomarin koskemattomuuteen liittyviä sääntöjä (katso video TÄSTÄ).

Espanjalaismedia Marcan mukaan Espanjan jalkapalloliiton sääntökirjassa lukee, että moisesta tönäisystä voidaan tuomita 4-12 ottelun pelikielto.

Punaisesta kortista tulee luonnollisesti jo pelikieltoa, mutta Real Madrid uskoo saavansa sen kumottua valituksella, sillä hidastuksista kävi ilmi, että toiseen keltaiseen korttiin johtaneessa tilanteessa Ronaldo ei filmannut kortin arvoisesti. Myöskään rangaistuspotkua tilanteesta ei olisi kuulunut viheltää, eli tuomarin olisi pitänyt vain antaa pelin jatkua.

Tuomarin koskemattomuuden rikkomisesta tuleva pelikielto onkin asia täysin erikseen. Tapaukseen odotetaan ratkaisua maanantain aikana.