Kuva: Getty Images

AMSTERDAM, NETHERLANDS - AUGUST 2: 
Jean Seri from OSC Nice during the UEFA Champions League Qualifying Third Round: Second Leg match between AJAX Amsterdam and OSC Nice at Amsterdam Arena, on August 2, 2017 in Amsterdam, Netherlands. (Photo by Andy Astfalck/Getty Images)
PääuutisetSiirtomarkkinatUutiset

Xavi ylistää Barcelonaan huhuttua keskikenttäpelaajaa – ”Kuulin ”Afrikan Xavista” ja aloin seuraamaan häntä”

 

Yksi vahvinten viime aikoina FC Barcelonaan yhdistetty pelaaja on OGC Nicen Jean Michaël Seri. 26-vuotias Norsunluurannikon maajoukkuepelaaja on ihastuttanut otteillaan useita ja yksi heistä on Barcelona-legenda Xavi.

– Kun kuulin, että Nicessä on pelaaja, jonka lempinimi on ”Afrikan Xavi”, aloin seuraamaan häntä erittäin tarkasti, Xavi kertoi Eurosportille.

– Katsoin otteluita ja paljon videoita. En tiennyt häntä, mutta olin haltioissaan. En ole tottunut näkemään moista talenttia keskikentällä. Lyhyitä syöttöjä, pitkiä syöttöjä, taktista viisautta, kaukolaukaksia, persoonallisuutta, organisoitua pelaamista ja se taianomainen syöttötaito.. Madre mia!

Xavi uskoisi pelaajan pärjäävän mainiosti Camp Noulla.

– Hän pärjäisi todella hyvin Barcassa. Hän voi pelata missä tahansa keskikentällä. Seri on fantastinen. Voin sanoa epäröimättä, että hänellä on niin sanottua ”Barca DNA:ta”.