Real Madrid pelaa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kauden 2017-18 ensimmäisen ottelunsa. Yhdysvalloissa pelattavassa International Champions Cupissa vastaan asettuu entisen Real-valmentajan José Mourinhon luotsaama Manchester United. Joukkueet kohtaavat myös Uefan Super Cupissa 8.elokuuta, joten peliä voi pitää sen esiotteluna.

Zinédine Zidane osallistui lehdistötilaisuuteen ennen ottelua. Ranskalaisvalmentajalta udeltiin ensimmäisenä siitä, ostaako joukkue korvaajan Chelseaan siirtyneelle Álvaro Moratalle, vai jatkaako se nykyisellä hyökkääjäkalustollaan, kuten AS on uutisoinut.

– Morata antoi meille paljon viime vuonna. Tällä hetkellä meiltä puuttuu hyökkääjä, Zidane kertoi.

Real Madridin ykkösvaihtoehtona on pidetty teinisensaatio Kylian Mbappéa. Zidanelta kysyttiin hänestä, mutta ranskalainen kertoi keskittyvänsä vain Man United -otteluun.

– Yritämme aina kehittyä. Hän on hyvä pelaaja ja kiinnostaa monia seuroja, mutta tällä hetkellä ajattelen vain huomista ottelua.

Toinen lehdistötilaisuudessa puhuttanut asia oli Cristiano Ronaldo. Kesäkuussa lähti leviämään A Bolan uutinen, jonka mukaan portugalilainen tahtoo lähteä Real Madridista ja mikään ei saa enää häntä muuttamaan mieltään.

– Kuten sanoit, Cristiano Ronaldosta on ollut paljon puhetta. Kun puhuin hänen kanssaan, hän vaikutti tyyneltä ja kertoi nauttivansa lomastaan.

– Uskon, että hän tulee jäämään.

 

Real Madrid – Manchester United alkaa Suomen aikaan 24.7 klo 00:00.