Monien yllätykseksi Juventuksen pitkäaikainen luottopuolustaja Leonardo Bonucci siirtyi AC Milanin riveihin. Näin rikkoutui Bonuccin, Giorgio Chiellinin ja Andrea Barzaglin muodostama fantastinen BBC-puolustuslinja.

Madridilaislehti AS:n mukaan Juventus tahtoo korvata italialaispuolustajan jättämän aukon Atlético Madridin 22-vuotiaalla José Giménezillä. Nuori Uruguayn maajoukkueen toppari on yksi maailman parhaista nuorista puolustajista, mutta Atléticossa puolustus on niin laadukas, että hänen vastuu on jäänyt melko pieneksi. Kaudella 2016-17 hän pelasi vain 17 La Liga -ottelussa.

Lähteen mukaan Giménezin nykyisessä sopimuksessa on noin 45 miljoonan euron ulosostopykälä, jonka Juventuksen uskotaan olevan valmis maksamaan.

Myös oikeana laitapuolustajana pelaavan nuorukaisen sopimus päättyy Atléticon kanssa vuoden päästä. Tämä tarkoittaa periaatteessa sitä, että edessä on joko uusi sopimus nykyisen seuran kanssa tai sitten siirto muualle jopa tämän kesän aikana.

Tilannetta monimutkaistaa Atlético Madridin siirtokielto, joka on voimassa vielä tammikuuhun 2018 asti. Tämän seurauksena joukkue ei voisi hankkia korvaajaa puolustajalleen, jos lähtö Juventukseen tapahtuu.