Verkkosivusto Goal.com väittää, että Barcelona on lähestynyt Inter Milanin 24-vuotiasta Geoffrey Kondogbiaa. Jos Blaugrana ei onnistu solmimaan sopimusta Paulinhon tai Marco Verrattin kanssa, se yrittää houkutella Kondogbian Kataloniaan.

Barcelona on ottanut yhteyttä Kondogbian edustajiin ja tiedustellut pelaajan halukkuutta siirtyä Espanjaan. Goal.comin tietojen mukaan mahdollinen siirto vaikuttaa vielä kaukaa haetulta, koska Barcelona tavoittelee ensisijaisesti Verrattia.

Paris Saint-Germainilla ei ole kuitenkaan pakottavaa tarvetta myydä avainpelaajaansa ulkomaille. Goal kertoo myös, ettei Barcelona ole enää taloudellisesti vahvimmillaan Neymarin, Luis Suárezin ja Lionel Messin massiivisten sopimusten myötä.

Edellä mainitun syyn takia Barça on kääntänyt katseensa Guangzhou Evergranden Paulinhoon. Barcelona ei ole kuitenkaan valmis maksamaan kiinalaisseuran asettamaa 35 miljoonan punnan ulosostoklausuulia. Tämän lisäksi Guanzhoun päävalmentaja Luiz Felipe Scolari, 68, haluaa pitää kiinni keskikenttäpelaajastaan, koska Kiinan Superliigan ulkomaalaiskiintiöitä koskevia sääntöjä ollaan kiristämässä.

Kondogbia on esiintynyt Interin paidassa 56 kertaa. Kaksijakoista stinttiä edelsi 25 miljoonan punnan siirto Monacosta vuonna 2015. Ranskassa hänet ehdittiin tituleerata ”uudeksi Yaya Toureksi”.