Barcelonan kiikarissa oleva keskikenttäpelaaja Paulinho, 28, saa Guangzhou Evergranden seurakaverilta Feng Xiaotingilta siunauksen lähdölleen – yhdellä ehdolla.

Brasilialainen väitti aiemmin, että hänen pöydällään on Camp Noulta tullut tarjous. Uusi päävalmentaja Ernesto Valverde haluaa ensi töikseen vahvistaa keskikenttäänsä.

– Kuulin tänä aamuna uutisen siitä, että Barcelona on tehnyt tarjouksen Paulinhosta, Kiinan maajoukkuepuolustaja Feng kirjoitti Weibo-tilillään.

Feng, 31, on tehnyt kuuden viimeksi kuluneen kauden aikana ainoastaan yhden maalin. Hän näkisi mieluusti Paulinhon Guangzhoussa jatkossakin.

– Sanokaa minun sanoneen, et pääse lähtemään ennen kuin keräät kymmenen syöttöä ja autat minua tekemään kymmenen maalia, hän vitsaili.

Kiinan pääsarjan sunnuntain kierroksella Paulinholla oli mahdollisuus pohjustaa maali Fengille 2–0-voitto-ottelussa Hebeitä vastaan.

– Paulinho pyysi minulta toistuvasti anteeksi, kun palasimme pukuhuoneeseemme. Mitä minun pitäisi tehdä? Tietysti voin vain antaa hänelle anteeksi!

Paulinho edusti aiemmin Tottenhamia, mutta hän ei onnistunut tekemään läpimurtoa Valioliigassa.

Lähde: Goal.com