Verkkosivusto Goal.com väittää, että brasilialainen Paulinho, 28, on yksi Barcelonan kohteista siirtomarkkinoilla. Lähteen mukaan Barça avasi keskusteluyhteyden tällä viikolla. Keskikentällä pelaava Paulinho edustaa Kiinan Superliigan Guangzhou Evergrandea.

Vuoden alussa Barcelona tiedusteli Paulinhon edustajien ja lähipiirin mielipiteitä siirrosta. Viimeisten viikkojen aikana katalaaniseura on lähestynyt myös Guangzhou Evergrandea. Goal.com kertoo, että neuvottelut ovat silti vasta aluillaan.

Paulinho oli lähellä siirtyä Barcelonaan jo neljä vuotta sitten FIFA Confederations Cupin aikana. Blaugrana saapui kuitenkin apajille myöhässä, ja brassi oli ehtinyt jo allekirjoittaa sopimuksen Tottenhamin kanssa. Paulinho saapui Valioliigaan Corinthiansista. Kahden epäonnistuneen kauden jälkeen hän muutti Kiinaan.

Paulinho on pelannut Kiinassa kolmen vuoden ajan. Hän on voittanut kertaalleen AFC Champions Leaguen ja Kiinan cupin sekä kahdesti kansallisen mestaruuden ja supercupin.

Viime kesänä Brasilian päävalmentajaksi palkattu Tite, 56, valmensi Paulinhoa jo Corinthiansissa. Tite on nostanut tutun pelaajansa mukaan Canarinhon pelaavaan kokoonpanoon. Nosto sai kriitikoilta paljon palautetta, mutta Paulinho on osoittautunut päättäväisyyttä. Hän on tehnyt muun muassa voittomaalin Argentiinaa vastaan sekä hattutempun 4-1-voitossa Uruguayta vastaan.