Neymar saa Barcelonan pukukoppiin lisää Brasilian maajoukkueesta tuttua seuraa. Brasilian Fox Sportsin välittämien tietojen mukaan seura on päässyt sopimukseen keskikenttäpelaaja Lucas Liman kanssa siirtymisestä Kataloniaan. Tällä hetkellä Lima pelaa kotimaassaan Santosissa.

26-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja siirtyy Barcelonaan vasta ensi tammikuussa, kun hänen sopimuksensa Santosin kanssa umpeutuu. Näin ollen miehestä ei tarvitse maksaa lainkaan siirtokorvausta. Sopimuksen pituudeksi kerrotaan neljä vuotta.

Lucas Liman asianhoitaja on Neymarin isä, joten neuvotteluyhteys on syntynyt kuin luonnostaan. Miehen meriittilistalta löytyy kaksi Sao Paulon osavaltion mestaruutta Santosin riveistä. Vuonna 2016 hänet valittiin myös kyseisen kilpailun parhaaksi pelaajaksi.

Tänä vuonna Lucas Lima on pelannut viisi ottelua Etelä-Amerikan Mestarien liigaa eli Copa Libertadoresia sekä yhden Brasilian pääsarjaottelun. Näissä hänen tililleen on kirjattu viisi maalisyöttöä. Loukkaantuminen on pitänyt Lucas Liman sivussa noin kuukauden päivät.

Brasilian maajoukkueessa Lucas Lima debytoi syyskuussa 2015. Hän oli mukana viime vuonna Brasilian Copa Ámerica Centenario -joukkueessa. Yhteensä A-maaotteluita on tilillä 14, ja näissä on syntynyt kaksi maalia.