Barcelonan tiedetään olevan kiinnostunut hankkimaan Liverpool-keskikenttäpelaajan Philippe Coutinhon tänä kesänä. Pelaaja on vihdoin vastannut itse siirtohuhuihin, kertoen tilanteen olevan ”monimutkainen”.

Katalonialaisseura on ollut brassitaiturin perässä jo jonkin aikaa. Coutinho allekirjoitti uuden viiden vuoden sopimuksen Liverpoolin kanssa viisi kuukautta sitten, mutta se ei ole tyrehdyttänyt Barçan pyrkimyksiä pestata häntä ennen siirtoikkunan sulkeutumista.

Coutinho, joka on tällä hetkellä mukana Brasilian maajoukkueessa, puhui Barcelona-huhuista maanantaina ennen heidän ystävyysotteluaan Australiaa vastaan.

– Tästä [Barcelona-siirrosta] puhuminen on monimutkaista. Minulla on sopimus Liverpoolin kanssa ja se on pitkäkestoinen.

– Joten keskittymiseni on nykyhetkessä ja maajoukkueessa.

Coutinho, joka siirtyi Liverpooliin vuonna 2013 Inter Milanista, voi mahdollisuuden tullen seurata entisen joukkuekaverinsa Luis Suárezin jalanjälkiä Barcelonaan.

25-vuotias pelintekijä teki viime kaudella 13 maalia ja niiden lisäksi seitsemän maalisyöttöä. Hän oli avainpelaaja johdattaessa punapaidat Valioliigan neljän parhaan joukkoon, ja täten Mestarien liigan karsintoihin.